2021-2025 Stratejik Planı Hazırlık Çalışmaları

Üniversitemiz 2021-2025 Stratejik Planı hazırlık çalışmaları kapsamında 27-28 Aralık 2019 tarihlerinde Sinop Üniversitesi Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Otelinde 2021-2025 Stratejik Plan Çalıştayı düzenlenmiştir. Çalıştaya Üst Yönetim ve Stratejik Plan Hazırlık Komisyonlarından yaklaşık 50 kişi katılmıştır. Prof. Dr. Ayşegül TAYLAN ÖZKAN ve Uzman Kader KAYA tarafından yetişkin eğitimi teknikleriyle stratejik planlama, misyon, vizyon ve temel değerler oluşturulması, amaçlar ve hedeflerin nasıl belirleneceği konularında bilgilendirme yapılmıştır. Ardından alt komisyonlar kendi alanları ile ilgili taslak hedef kartlarını oluşturarak tüm katılımcılarla paylaşmışlardır. Ayrıca Rektörümüz Prof. Dr. Ali Osman ÖZTÜRK tarafından örgüt kültürü anket sonuçları ışığında kurumun değişim yönetimi konusunda bir sunum gerçekleştirilmiş ve genel bir değerlendirme yapılmıştır.