Strateji Geliştirme Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Strateji Geliştirme Kurulu Toplantısı, 14 Ekim 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ali Osman ÖZTÜRK Başkanlığında Erol OLÇOK Senato Salonunda gerçekleştirildi.

Stratejik Planlamanın ve Strateji Geliştirme Kurulunun görevlerinin önemini vurgulayan Prof. Dr. ÖZTÜRK’ün konuşmalarının ardından Üniversitemiz Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Ayşegül TAYLAN ÖZKAN tarafından 2021-2025 Stratejik Planı hazırlık çalışmaları ile Üniversitemizde kurulması hedeflenen entegre Kalite ve Stratejik Yönetim Sistemi hakkında bilgi verildi. Kurul Üyeleri tarafından Stratejik Planlama Ekibi ve örgüt kültürü analizinde kullanılacak olan anketin değerlendirilmesi sonrasında Stratejik Planlama süreci takvimi karara bağlandı.