İç Tetkik Eğitimleri

Koordinatörlüğümüz tarafından 06-07 Ağustos 2018 tarihleri arasında Üniversitemiz Erol OLÇOK Konferans Salonunda ISO9001:2015 Kuruluş İçi Kalite Denetçisi Eğitimi düzenlenmiştir. Prof. Dr. Özkan TÜTÜNCÜ tarafından verilen bu eğitime Üniversitemizin çeşitli birimlerinde görev yapan birim kalite temsilcilerimiz katılmıştır.

Eğitim süresince kurum içerisinde yapılacak olan iç tetkikler hakkında detaylı bilgiler verilmiş, Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığı ve İlahiyat Fakültesinde gerçekleştirilen örnek iç tetkik uygulamaları ile iç tetkik programında dikkat edilmesi gereken hususlar daha anlaşılır hale getirilmeye çalışılmıştır. Eğitim programı sonunda katılımcılara yazılı sınav uygulamasının ardından başarı gösterenlere ISO 9001:2015 Kuruluş İçi Kalite Denetçisi Sertifikası takdim edilmiştir.